Η εταιρεία Sporting ιδρύθηκε το 1990 και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη με γραφεία – εκθετήριο στην Χηλής 35 – Καλαμαριάς.

Διαθέτει δίκτυο αντιπροσώπων σε Αθήνα, Κρήτη και υπόλοιπη Ελλάδα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη των πελατών της. Το φάσμα των δραστηριοτήτων περιλαμβάνει εμπορία ειδών αθλητικής διατροφής, έχοντας την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Power Bar για Ελλάδα και Κύπρο, εμπορία οργάνων γυμναστικής – συμβατικών & ηλεκτρονικών – αντιπροσωπεύοντας για την Ελλάδα  την Αμερικάνικη εταιρεία Nautilus περισσότερο από 15 χρόνια μέχρι το 2016, ώσπου μετά την εξαγορά της από την Core & Health Fitness, την αντιπροσωπεία ανέλαβε η εταιρία Star Track Greece. Η εταιρία Sporting Corporation  είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες γυμναστηρίων, ξενοδοχείων, αθλητικών κέντρων και ιδιωτών, των οποίων την μελέτη, οργάνωση και κατασκευή είναι σε θέση να αναλάβει.

Διαθέτει στην Ελληνική αγορά σάουνες Φιλανδικής κατασκευής της εταιρείας Harvia- Sentiotec, σολάριουμ Ολλανδικής κατασκευής της Hapro, μηχανισμούς χαμάμ Γερμανικής προελεύσεως Hygromatik, και υδρομασάζ Ολλανδικής  προελεύσεως της εταιρίας Fonteyn Spa. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην κατασκευή ολοκληρωμένων spa project. Η εμπειρία της Sporting Corporation σε συνεργασία με την τεχνογνωσία της Γερμανικής Lux elements αποτελεί εγγύηση για όποιον επιθυμεί να συνεργαστεί. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει όλα τα μικρά η μεγάλα ξενοδοχεία που έχουν επιλέξει την εταιρία Sporting Corporation για το χώρο του Spa.

Τέλος, η εταιρία Sporting Corporation αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά την Αγγλική εταιρία Karakal η οποία διαθέτει είδη ένδυσης, ρακέτες  και εξοπλισμό  tennis, squash  και badminton.

E-mail: sales@sporting.gr

Ιστοδελίδα: www.sporting.gr