Το Sitia Beach City Resort & Spa είναι το μοναδικό 5 αστέρων ξενοδοχείο στην περιοχή της Σητείας, στην Κρήτη. Χτισμένο ακριβώς δίπλα στην παραλία της πόλης και μόλις 300 μ. από το κέντρο της, αποτελεί ιδανικό προορισμό για σύντομους περιπάτους στους δρόμους της Σητείας, αλλά και κομβικό σημείο εκκίνησης για εξορμήσεις σε υπέροχους προορισμούς φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Απολαύστε τη διαμονή σας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Δοκιμάστε παραδοσιακές γεύσεις στο εστιατόριο μας ή χαλαρώστε με ένα μασάζ από το καταρτισμένο προσωπικό του Spa. Το καλοκαίρι απολαύστε το κολύμπι σας κάτω από τον κρητικό ήλιο σε μια από τις πισίνες μας ή στην αμμώδη παραλία. Τον χειμώνα μπορείτε να  δοκιμάσετε ένα ποτήρι τοπικό κρασί στο  Lobby – Bar  του ξενοδοχείου διαβάζοντας ένα βιβλίο που θα βρείτε στη μικρή βιβλιοθήκη μας. Φυσικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής.

Το Sitia Beach City Resort & Spa είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο και θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής!