Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ STAR TRAC ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ FITNESS.

Η εταιρία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με ποικίλα χαρακτηριστικά και τιμές για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της. Η STAR TRAC παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού, αλλά υπερηφανεύεται επίσης για τα μοναδικά προϊόντα που «μόνο η STAR TRAC» μπορεί να προσφέρει. Από το επαναστατικό πρόγραμμα Star Trac Coach® στους διαδρόμους, το καινοτόμο σύστημα επιλογής βαρών χωρίς πίρο Lock N Load® στο κορυφαίο πρόγραμμα ομαδικής άσκησης BoxMaster®, η STAR TRAC συνεχίζει να καινοτομεί και να δημιουργεί προϊόντα τα οποία διαφέρουν και διαφοροποιούν.

H αφοσιωμένη ομάδα της STAR TRAC είναι δεσμευμένη να παρέχει υπηρεσίες του υψηλότερου δυνατού επιπέδου στους πελάτες της δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. Η ομάδα είναι επικεντρωμένη σε συμβουλευτικό επίπεδο και στην αναζήτηση λύσεων που θα βοηθήσουν τους πελάτες να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους, να αυξάνουν το εισόδημα τους και να βελτιώνουν την διατηρησιμότητα των μελών τους. H STAR TRAC θα συνεχίσει να καινοτομεί με προϊόντα τα οποία είναι Ξεχωριστά στην αισθητική τους, Προσιτά και Φιλικά στην σχεδίαση τους, Διαισθητικά στην πλοήγηση τους, Παρακινητικά στην χρήση τους και με Επιβράβευση στα αποτελέσματα τους.

Το όραμα της είναι να αυξήσει τον αριθμό των ατόμων που ενστερνίζονται έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής με τη μείωση των εμποδίων και την βελτίωση της εμπειρίας και των αποτελεσμάτων. Σήμερα, περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 75 χώρες χρησιμοποιούν καθημερινά εξοπλισμό της STAR TRAC, απολαμβάνοντας την απαράμιλλη λειτουργικότητα και το στυλ τους. Η STAR TRAC είναι μια εταιρία του ομίλου CORE HEALTH & FITNESS και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Vancouver, WA ενώ το εργοστάσιο παραγωγής του εξοπλισμού ονομάζεται Land America Health Fitness Co, LTD και βρίσκεται στην Xiamen, China. Το εργοστάσιο έχει μακρά ιστορία κατασκευής εξοπλισμού με εξειδίκευση σε ποιοτικό εξοπλισμό fitness και ιατρικό εξοπλισμό.  Έχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9000 και κατασκευάζει τον εξοπλισμό cardio για όλο το δίκτυο αντιπροσώπων της και τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Η STAR TRAC έχει γραφεία στο Irvine, CA; United Kingdom; Barcelona; Munich and China.

[gview file=”/2017/01/Core_Catalog_Digital_STARTRAC.pdf”]

 

[gview file=”/2017/01/Core_Catalog_Digital_STARTRAC_Specs.pdf”]